My photo
aku anak pompuan en man&pn amah.sorg ank yg mnje.yg degil.kt cni aku cter ape yg aku nk cter.sal aku&sal spe jer.so spe nk bce sila la aku alu2 kn.spe xnk bce aku pown x swoh bce&x mntak pown bce.so klu da bce then x ske ape yg aku carutkn.sila la ngan sgala hormtnye gone from my page ok!da phm?bgos!

Thursday, July 23, 2009

~al-fatihah~

cmne nk mle erk...erm cmnie...igt x enrty aku yg lme aku cter sal tok sdre aku...ha...arini die da kmbali ke sisi-NYA...kmi 1 family tau kul4 pg td...so pg2 mak ayh aku kuo dlu sbb nk uruskn jenazah tok lang kt spital...yer la...kn aku pnh ckp, tok lang aku xde anak...so...sbgai anak sdre yg sulong...nie da jd responsible ayh aku la 2 take over all tis thing...settle all bill n everthing...sedey kn...anak xde...actly...tok lang aku bkn xde anak...die ade sorg anak laki...along saipol...tp die da g dlu ke rhmatullah...so tggal la tok lang aku b2 je...skang tggal tok lang aku sorg jer la...sunyi kn idop die...

k...lam kul6 lbey aku lak grak g surau tmpat urus jenazah kt sbrng jaya...kt ctu mmg lengkap...mndi sume kt surau...jd sume kumpul kt surau jer la...aku lmbt ckit bkn ape...klu aku bsesak kt spital aku bkn ley wat pape pown...sbb 2 aku grak lwat ckit...g pown nk tggu adik2 aku mndi bapak lme gler...
rme gak la yg dtg td...pnuh gak...jenazah tok lang slamat kebumi kul11 cmtu la...aku x tggu smpe kt kubur sbb aku kne blk awl...aku de catering...xkn org da oder nk cancel last mnt lak kn...mak ayh aku jer yg tggu smpe sume settle...

k la...aku pown cam kering idea nk nype...aku syg tok lang aku...gler syg...sbb mse kcik aku slalu la gak g umh die...sbb aku rpat ngan along saipol...smoga roh tok lang bsame2 ngan mreka2 yg beriman...amin...

pade yg tbace entry nie...sme2 la kter doakn ksejahteraan die k...al-fatihah....

6 comments:

  1. blm tau mesti komen apa.. saiia kenalan dulu gpp kan sekalian follow :) makasih :)

    ReplyDelete
  2. takpe2...sabar jela...
    same la kita..tok lang saya pun dah takde..mom pun saygkan dia juga..hurmm..

    ReplyDelete